Banankage

Når kagen er dampet af, smøres det smeltede chokolade på toppen af kagen.

Tips:

Fedtstoffet smeltes og røres godt sammen med sukker. Tilsæt æggene ét af gangen. Mos bananerne og kom dem i.

Tilsæt mel, vanille, salt, natron. Efter et par minutters omrøring, tilsættes de knuste nødder, havregryn og kærnemælk. Rør godt, så det er en jævn dej.

Bages i en smurt bradepande, ca. 30 x 40 cm. 200 grader C forvarmet ovn ca. 45 minutter.

Meget stor og mættende kage, som holder sig frisk længe.Velbekomme!!!!

Banankage

Dej:

225 g. margarine

460 g. sukker

4 æg

5 bananer

1/2 tsk. salt

2 tsk. natron

2 tsk. vaniliesukker

1 1/4 dl. kærnemælk

375 g. mel

50 g. knuste nødder

50 g. havregryn

Pynt:

200 g. smeltet mørk eller lys chokolade eller glasur