Røres sammen i røremaskine med dejkrog.
Kransekagemasse:
500 g marcipan
300 g sukker
1 - 1,5 dl. æggehvide
Marcipan, sukker og lidt af æggehviden røres sammen og resten af æggehviden tilsættes lidt efter lidt, så marcipanmassen ikke klumper.
Kagecreme:
½ l mælk
125 g æggeblommer
50 g maizena
75 g sukker
vanille efter smag.
Mørdej:
500 g mel
175 g flormelis
375 g smør el. margarine
25 g æg
Alle ingredienser røres sammen og varmes op under omrøring til en cremet konsistens.
Mørdejen rulles ud til 4 firkanter, cirkler eller eller anden figur.
Bunderne prikkes med en gaffel.
Kransekagemassen sprøjtes på langs med kanten på bunderne.
Bages ved 200 - 230 grader i 10 min.
Efter afkøling pensles bunderne med chokolade og et lag kagecreme smøres på. Bunderne dekoreres nu med bær eller frugt.
Abrikosmarmelade opvarmes til det er flydende og sies, pensel nu frugterne med marmeladen.
Tærterne kan serveres med cremfraiche eller flødeskum.