Lakseroulade

Flødeost, hårdkogt æg, purløg og creme fraiche blandes.

De 100 g røget laks (skåert i små stykker) blandes i.

Smages til med salt og peber.

 

På et stykke vitawrap film lægges de skivede laks hvorpå fyldes smøres på.

Du kan nu rulle en roulade ved hjælp af filmen.

 

Rouladen lægges i fryseren og tages af fryseren 3-4 timer før den skal bruges. Når den er halv tøet op kan den skæres i passende skiver og anrettes.

Op bevares nu kølig til den skal spises.

 

Tilbehør: Flutes eller hvidløgsflutes.

Lakseroulade

20 pers.                                               

625   g    laks røget, udskåret                

100   g    laks røget til fyld

200   g    flødeost

    3         æg   

    5     spsk purløg

2,5  dl     cremfraiche

               lidt peber

Pynt: Stenbiderrogn rød eller sort

         dild

         citron

         cherrytomater

         asparges

Dressing: 4 dl   cremfraiche

                1      citron(saft)

                        salt og peber

                        evt. lidt dild eller purløg