Sirupslagkage

Sirupslagkage

10 - 12 pers.

Sirupsbunde

100  g    smør

125  g    sukker

2            æg

1      dl   sirup

2      tsk kanel

1      tsk kardemomme

225  g    mel

1      tsk bagepulver

4      tsk vanillesukker

2      dl   mælk

Flødeostefyld

200  g    flødeost

200  g    flormelis

1   spsk  mælk

1   spsk  citronsaft

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer.

Kom æggene i et af gangen og pisk godt til til dejen er let og luftig.

Vend sirup i.

Bland kanel, kardemomme, mel , bagepulver og vanille, det hele blandes i, skiftevis med mælken.

Dejen hældes op i en springform eller anden form med bagepapir i bunden. Ca. 22 cm.

Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 50 min.

Når bunderne er kolde flækkes de i 2 - 3 bunder.

Flødeostfyldet blandes sammen og lægges i og på kagen.

Pynt kagen med diverse pynt du lige har i køkkenet.

Bunderne kan fryses, men jeg tror faktisk at hele den færdiglavet kage kan fryses, det skal komme an på en prøve. Resultatet kommer her senere.

Og ja kagen kan laves færdig med pynt og det hele og fryses.